Rezervišite svoje mesto na vrhu!

Znamo da već na prvi miris zime u vazduhu, vaše misli počinju da igraju. Za vas zima nisu debeli šal i cvokotanje sa nelagodom, za vas je zima – sloboda!

Pancerice. Debeli beli sneg. Spust. Let. Dubok udah, horizont okovan zimom, veseli žagor oko planinske vatre, pun krug zadovoljstva.

Znamo tačno šta je zima za vas i znamo kakav mir vam donosi rezervacija savršenog zimskog odmora, jer tada počinje brojanje unazad, i svakog dana znate da ste za dan bliži iskustvu koje vas u potpunosti ispunjava.

Kopaonik vas iščekuje sa radošću. Grand stil tada sjaji punim sjajem, pružajući vam udobnost uz čašu dobrog vina, dok vam se pogled gubi u planinskim vrhovima koji čekaju da ih ponovo osvojite. Luksuzni ambijent vašeg planinskog doma postarao se da vam obezbedi personalizovanu ponudu, usklađenu sa jedinstvenostima vaše ličnosti, i da vas podseti na osećaj potpune pripadnosti okruženju koje se podredilo vašim potrebama, dobro vas poznajući.

Pozivamo vas u novu epizodu života na vrhu, na opuštanje u našim luksuznim spa sadržajima, na bezbrižan odmor sa klincima koje ćete poveriti našim iskusnim animatorima i umetnicima u dečijem klubu sa celodnevnim programom, na uživanje u novim gastronomskim senzacijama koje sa puno jubavi nastaju u restoranima Bacco i Garden, na vrhunsku asistenciju koju donosi naš kompletan ski servis, na nenadmašnu večernju zabavu kao i na prepuštanje Grand konsijeržu, dostupnom za vas 24h, koji će se postarati da vaše zimovanje postane, ništa manje, do svedočanstvo o idili unikatnog iskustva.

Slične vesti

Odmor na visini savršenstva

Nezaboravno leto na planini uz vrhunske ugođaje hotela Grand Kopaonik Vrelo leto je tek uzelo zamah i beg iz grada postao je glavna tema u društvu. Gde se skloniti, gde…

SAZNAJTE VIŠE

Povežite se sa nama

Prijavite se na naš newsletter i dozvolite nam da vas uputimo u grandiozne doživljaje.

      Оставите одговор