Razbudite adrenalin

Rani Booking

Jedan od najboljih srpskih hotela sa tradicijom dugom četiri decenije, hotel Grand Kopaonik ove godine otvoriće svoja vrata u novom, luksuznom izdanju, pružajući notu premium iskustva na svakom koraku vašeg grandioznog putovanja. Potpuno novi prostor i sadržaji čeka da u njima uživate vi, koji sa pravom nosite epitet Grand gosta.

PODREĐENO POTPUNOM UŽIVANJU

Inspirisani prirodom, negom tela i duha i bogatim svojstvima esencija, vešto ćemo vas uputiti na drugu stranu života, namenjenu relaksaciji, lepoti, miru i posvećenosti sebi.

Zakoračite u luksuzno opremljen prostor Spa Centra i sa poverenjem se prepustite prvoklasnim uslugama našeg iskusnog tima.

Već pri prvom dodiru ćete osetiti magiju prirode na vašoj koži očaravajuće energije. Naši tretmani, inspirisani ovom jedinstvenom planinskom lokacijom, pažljivo su odabrani kako bi se prilagodili vašim individualnim potrebama.

SOBE IZMEĐU PLANINA I NEBA

U potpunosti se prepustite ugođaju, osetite toplinu planinske atmosfere i dodir elegancije koja ne poznaje vreme. Istražite čari jedistvenog planinskog iskustva prilagođenog potrebama iskusnih pojedinaca koji žive život sa stilom.

RESTORANI NEODOLJIVIH UKUSA

Kada tonove života usaglasima sa izvrsnim jelima sačinjenim od najfinijih sastojaka, nastaje ugođaj koji zadovoljava sva vaša čula. Odmerena kombinacija ukusa i pažljivo formirana selekcija kulinarskih specijaliteta učiniće da svaki vaš zalogaj ima ukus savršenstva. Tu smo da ispunimo vaše želje, zadovoljimo vaše istančane potrebe, zapazimo vaše osmehe i da pružimo vam neizostavne trenutke zadovoljstva.

SUSRETI KOJI ZNAČE

Organizovanjem događaja različitih kapaciteta, najsavremenijim sadržajima i vanhotelskim aktivnostima autentičnog doživljaja, pružićemo vam iskustvo vredno pamćenja.

Kongresni centar hotela Grand Kopaonik je najveći i najfunkcionalniji kongresni centar na Kopaoniku, u kom se godišnje organizuje više od 250 događaja. Pet konferencijskih sala raspolažu odličnim uslovima za održavanje najrazličitijih skupova i opremljene su kompletnom audio i video opremom i predstavljaju mesto organizovanja najpoznatijih događaja u regionu, kao što su: Kopaonik Biznis Forum, Kopaonička škola prirodnog prava, YU Info Konferencija, simpozijum farmaceuta Srbije i kongres farmaceuta.

Pozivamo vas da u narednu zimsku sezonu zajedno zakoračimo u grandioznom stilu!

Specijalne first minute ponude za zimsku sezonu 2021/22 godinu u ponudi su do 15.10.2021.

Radujemo se ponovnom susretu u našem novom Grandu!

Slične vesti

Odmor na visini savršenstva

Nezaboravno leto na planini uz vrhunske ugođaje hotela Grand Kopaonik Vrelo leto je tek uzelo zamah i beg iz grada postao je glavna tema u društvu. Gde se skloniti, gde…

SAZNAJTE VIŠE

Povežite se sa nama

Prijavite se na naš newsletter i dozvolite nam da vas uputimo u grandiozne doživljaje.

      Оставите одговор